Hyresinbetalning företagskunder

Följande distributionssätt av hyresavier och fakturor erbjuder vi våra företagskunder:

  • Svefaktura / PEPPOL (e-faktura)

Svefaktura / PEPPOL innebär att hyresavier och fakturor skickas i ett speciellt format. Kontakta oss via mail (hyresadmin@partillebo.se) om ni önskar att vi skickar via det. Ange företagsnamn, organisationsnummer och eventuellt GLN-nummer.

  • E-postfaktura företag

E-postfaktura innebär att hyresavier och fakturor skickas som PDF via mail. Kontakta oss via mail (hyresadmin@partillebo.se) om ni önskar att vi skickar via det. Ange företagsnamn, organisationsnummer och e-postadress. Där är viktigt att ni anger korrekt e-postadress. I vissa fall skickar vi en testfaktura när ni anmäler er för e-postfaktura. Vi rekommenderar att ni anger en gemensam mailadress.

  • Kivra företag

Kivra innebär att hyresavier och fakturor skickas till er Kivra, den digitala brevlådan. Ni ansluter er på Kivras hemsida. Hyresavier och fakturor skickas via Kivra automatiskt om ni är anslutna dit. För mer information se Kivras hemsida https://kivra.se/sv/foretag.

  • E-faktura internetbank företag

E-faktura innebär att hyresavier och fakturor skickas till er internetbank. Ni ansluter och avanmäler er via er internetbank. Observera att detta är inte är samma som svefaktura / PEPPOL. Kontakta oss för att få ert kundnummer till anmälan.

  • Brev

Hyresavier och fakturor skickas via post automatiskt om ni inte har anmält er för ett annat distributionssätt.

Vid övriga frågor kontakta hyresadmin@partillebo.se