Aktuella händelser

 • Partillebo och Partille Energi utökar antalet publika laddstationer

  Nu blir det enklare än någonsin att ladda din elbil i Partille. Partillebo och Partille Energi har nyligen färdigställt fem nya publika laddningsstationer runt om i Partille kommun, vilket innebär att bolagen nu erbjuder totalt 12 laddstationer för invånare och besökare. Ytterligare en station kommer att bli klar inom kort.

 • Nya hyror för 2024

  Hyresförhandlingen för 2024 är klar och resultatet innebär en genomsnittlig höjning av bostadshyrorna med 4,98 procent. De nya hyrorna gäller från 1 april. Anledningen till höjningen är den generella kostnadsutvecklingen, samt framtida underhåll och investeringar.

 • Partillebo och Peab tecknar avtal om Partilles nya simhallskvarter

  Partille ska få ett nytt simhallskvarter, strax intill Partille Arena. Utöver simhall och relaxavdelning ska både bostäder och lokaler byggas. Partillebo och Peab har nu tecknat avtal om byggnationen.

 • Hyresförhandlingarna för 2024 har startat

  Partillebo och Hyresgästföreningen har påbörjat hyresförhandlingarna för 2024. Vi yrkar på en hyreshöjning för våra bostäder på 9,5 %.

 • Inflyttning i kafét vid Jonsereds trädgårdar

  Jonsereds trädgårdskafé har börjat flytta in i sina nya lokaler och i mars är det dags för öppning! Nu fortsätter vårt arbete i Jonsereds trädgårdar med nybyggnation av trädgårdsbutik samt lokaler för anställda.