Om Partillebo

Partillebos vision är "Vår kunskap om kundens vardag, får nästa generation att välja hyresrätten/lokalen hos oss". Partillebo är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 900 bostäder och
ca 230 000 kvm lokaler i Partille kommun. Vi är ca 70 st anställda.

Bostäder

Vi kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Vårt mål är att skapa den absolut bästa och mänskligaste bostadsmiljön, där både barn och vuxna kan trivas och må bra utifrån sina behov. Det är därför glädjande när hela 98 % av våra hyresgäster i en undersökning säger sig vara nöjda med sitt boende hos Partillebo.
Vi har en stark ekonomi och en hög underhållsnivå. Detta innebär en trygghet för dig som hyresgäst. När det gäller din egen lägenhet kan du själv vara med och bestämma över eventuell renovering med vårt Hyresgäststyrda lägenhetsunderhåll (s k HLU).

Lokaler

Vi har ett betydande ansvar för partillebos invånare, genom ägande och förvaltning av de kommunala fastigheter som Partille kommun hyr och där den offentliga servicen sker. Vi hyr ut ca 220 000 kvm, i form av förskolor och grundskolor, idrottsplatser och idrottshallar, sjukhem, gruppboende och servicelägenheter, bibliotek, teater- och kulturbyggnader m m.
Vi hyr ut även till entreprenörer som driver offentlig serviceverksamhet i form av kollektiva förskolor, sjukhem, vandrarhem mm.
Vi hyr också ut ca 10 000 kvm kommersiella lokaler i några lokalt belägna centrumanläggningar. Mindre lokaler finns också att hyra i våra bostadsområden.
”Vår förhoppning är att den unga eleven i skolan också i framtiden vill bo och leva i Partille”