Nu är energibolagen närmare dig

Energibolagen Partille Energi AB och Partille Energi Nät AB har nu kommit närmare dig. Från och med den 1 november 2019 har Partille Energi en egen kundservice dit du kan vända dig med dina energifrågor.

Sedan årsskiftet 2017/2018 ägs energibolagen helt av Partillebo. Partille Energi säljer och distribuerar fjärrvärme inom kommunen och Partille Energi Nät ansvarar för elnätet i Partille.

– El och fjärrvärme är förutsättningar för en fungerande vardag. Vi kan nu på ett bra sätt jobba för en prisutveckling som gagnar kommuninvånarna, säger Katarina Elfverson som också är VD för energibolagen.

Partillebos hyresgäster är både direkt och indirekt kunder till energibolagen. Direkta kunder är hyresgäster i lägenheter och lokaler där elen inte ingår i hyran. Då behöver man som hyresgäst ett eget elnätsavtal för att få hem elen till sig. Indirekta kunder är till exempel hyresgäster i fastigheter som värms upp med fjärrvärme.

Nu har Partille Energi en egen kundservice dit alla i Partille kan vända sig till med sina energifrågor. Förutom en bemannad kundservice finns också en hemsida med uppgifter om avtal och priser, information om eventuella driftstörningar och mycket mer.


Så här kommer du i kontakt med Partille Energi

Kundservice: 031-336 96 60, helgfri mån-tor 8-17, helgfria fredagar 8-15

Webbadress: partilleenergi.se

Epost: kundservice@partilleenergi.se

Postadress: Box 55100, 400 53 Göteborg