Partillebo rankas högt av kommunala lokalhyresgäster

Partillebo har nått en imponerande åttonde plats i en nationell kundnöjdhetsmätning bland kommunala lokalhyresgäster. Undersökningen, som omfattade 98 kommuner, visar att våra insatser och engagemang uppskattas av våra hyresgäster.

Omfattande enkätundersökning kartlägger nöjdhet

På uppdrag av Partillebo genomförde Evimetrix under våren 2024 en enkätundersökning riktad till lokalhyresgäster i Partille kommun. Syftet var att mäta hyresgästernas upplevelser av sin fysiska miljö och den service som vi på erbjuder. Undersökningen genomfördes i samarbete med flera andra kommuner från olika delar av Sverige.

Hög svarsfrekvens indikerar starkt engagemang

Enkäten skickades ut till 135 lokalhyresgäster i Partille kommun och svarsfrekvensen var 81 procent.

"Den höga svarsfrekvensen visar att våra hyresgäster är engagerade och villiga att bidra till att förbättra vår verksamhet," säger Mats Nilsson, VD på Partillebo. "Deras feedback är ovärderlig för oss."

Uppskattad service

Resultaten från undersökningen visar att våra lokalhyresgäster är mycket nöjda med vår service. Speciellt har kundvården och den personliga servicen fått höga betyg. Insatserna från våra områdeschefer och servicetekniker har särskilt framhävts som positiva.

"Vi är stolta över att våra hyresgäster upplever att vi är tillgängliga och att vi tar hänsyn till deras önskemål," säger Mats Nilsson. "Vi ser detta som en bekräftelse på att vårt arbete gör skillnad."

Topprankade i alla kategorier

Partillebo har nått topp 10 i Sverige inom nästan alla mätkategorier och ligger nu på åttonde plats i det sammanvägda totalindexet. Detta index speglar både vår service och den fysiska miljön vi erbjuder.

"Att vara bland de bästa i Sverige är en stor ära och motiverar oss att fortsätta arbeta i den här riktningen," säger Mats Nilsson. "Vårt fokus kommer alltid att vara att förbättra hyresgästernas upplevelse och säkerställa att våra lokaler och vår service håller högsta kvalitet."

Framtida satsningar på ökad dialog

Vi ser nu fram emot att analysera undersökningsresultaten noggrant och att skapa handlingsplaner för fortsatt förbättring. Ett av våra fokusområden kommer att vara att ytterligare förbättra dialogen med våra hyresgäster och att säkerställa att deras synpunkter tas tillvara på ett ännu mer effektivt sätt.