Inflyttning i kafét vid Jonsereds trädgårdar

Jonsereds trädgårdskafé har börjat flytta in i sina nya lokaler och i mars är det dags för öppning! Nu fortsätter vårt arbete i Jonsereds trädgårdar med nybyggnation av trädgårdsbutik samt lokaler för anställda.


Nya kafét med Jonsereds herrgård i bakgrunden.

Nya Jonsereds trädgårdar

Jonsereds trädgårdar är ett populärt besöksmål med hela 60 000 besökare årligen. På uppdrag av kultur- och fritidsförvaltningen utvecklar Partillebo trädgårdarna till en ännu mer attraktiv destination och arbetsplats.

I vårt uppdrag ingår nybyggnation av kafé, butik samt lokaler för anställda. Vi ersätter de tidigare paviljongbyggnaderna med permanenta byggnader.

Mer om vårt projekt vid Jonsereds Trädgårdar

Butik och lokaler för anställda växer fram

Näst på tur står trädgårdsbutiken och lokaler för de anställda. I januari har vi gjutit plattorna och rest stommen, två viktiga milstolpar för projektet! I mars planerar vi för en taklagsfest. Totalt är det tre byggnader som kvarstår, och i slutet av 2024 ska hela projektet vara färdigställt:

  • Hus 1: Verkstad och förråd
  • Hus 2: Verksamhetslokaler/kontor
  • Hus 3: Butik


Med större lokaler finns det plats för fler gäster i trädgårdskafét.

Jonsereds trädgårdskafé

Det nya kaféet är beläget på samma plats som tidigare, men har fått större lokaler som är anpassade till verksamheten och med ett utseende som passar in i den unika miljön. Kafét kommer att drivas i samma regi som innan projektet och öppnar i mars.

Jonsereds Trädgårdskafé