Inbjudan till familjefest på Kyrktorget

Vi önskar våra hyresgäster varmt välkomna på Familjefest!

Den 26 augusti klockan 11.00-15.00 bjuder Partille kommun in till en familjedag med en rad aktiviteter för hela familjen!

Partillebo och Partille energi är med och arrangerar dagen och önskar alla våra hyresgäster och kunder varmt välkomna!

Tillsammans med ett antal olika företag och verksamheter kommer det ordnas mängder med aktiviteter och roligheter på Kyrktorget. Partillebo anordnar en sandslottstävling för barn i olika åldrar och vi har nallefigurer av vår egen Partillebonalle i olika storlekar för fotografering av de små.

För Partillebos hyresgäster finns en förtur till att boka loppisplats för försäljning vid torget. Du får 2-3 kvadratmeter yta. Ta med egen filt eller eget bord att ha dina saker på. Anmäl ditt intresse för loppisyta till: foretagslotsen@partille.se

På anmälan skriver du namn och telefonnummer. Det kommer att vara begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Du får återkoppling vecka 33 om du fått plats och vilken plats som är din. Hör du inget har du inte tilldelats någon plats. Bilar kommer ej att vara tillåtet på Kyrktorget under eventet varför du rekommenderas att ta med dig bärbara saker att sälja.

I Partille Energis tält kan du tävla och se hur stadig du är på handen med

”SKAKIS”, blåsa såpbubblor och testa dina kunskaper med ett energirikt quiz.

Det kommer finnas Foodtrucks som säljer falafel och churros. Allums Palle Bäver kommer och hälsar på och man kan åka häst- och vagnstur

längs ån. Partille kommuns fritidsbank lånar ut utrustning. Tävling och information om avfallshantering och kampanjen ”Gör det inte svårare”.

Peab låter dig snickra din egen fågelholk och Triumfglass delar ut glass. Hoppborg för barnen och en massa annat skoj.

Läs mer om festen på partille.se/familjedagen.

Välkommen, det kommer bli kul!

Partillebo