Att möta kunden

I strålande brittsommarsol genomfördes det årliga tältmötet med ett urval av våra hyresgäster i stadsparken i Partille centrum. Det dracks kaffe och åts bullar, tjôtades och hejjades kors och tvärs och stämningen sken i kapp med solen.

Mötena hålls varje höst med ett urval av hyresgästerna till våra 3900 bostäder. Tältmötet ger oss som bolag ett tillfälle att under lättsamma former möta och samtala med våra hyresgäster, fånga upp tankar och idéer kring boende och närmiljö, men också få feedback på vårt arbete. Det ger också en möjlighet till social samvaro mellan hyresgästerna, som i många fall bott hos oss i många år. Inte sällan berättas någon anekdot från ”förr” och minnesvärda händelser hojtas mellan bekanta.

- Vi har ett betydande ansvar för invånarna i Partille kommun, genom att vi äger och förvaltar 3900 bostäder och cirka 230 000 kvm lokaler här, kommenterar Mats Nilsson, VD Partillebo. Vad vi gör påverkar många människor. Då är det viktigt att lyssna och få återkoppling. Detta är ett både bra och roligt sätt att möta våra hyresgäster på och vi hoppas kunna utveckla detta ytterligare kommande år. Inom kort kommer vi att skicka ut vår ActivBo-mätning som blir en ytterligare källa till viktiga inspel från våra hyresgäster. Jag hoppas att många har möjlighet att besvara den!

Tittut
image0vkf9.png
Samspråk
Samspråk.jpg
Mingel
Mingel.jpg
Glada miner i grönt
Glada miner i grönt.jpg
VD i samspråk
VD i samspråk.jpg
Små gäster
Små gäster.jpg
Bullar