Aktuella händelser

 • God Jul & Gott Nytt År

  God Jul och Gott Nytt År från oss alla till er alla!

 • Lokalanpassning av Furulunds dagcentral

  Partillebo har av Vård- och omsorgsförvaltningen i Partille kommun fått i uppdrag att på fastigheten Skulltorp 1:884 lokalanpassa Furulunds dagcentral för hemtjänstens personal. Idag finns stora ytor som inte används i byggnaden och avdelningar med liknande funktioner är placerade på olika håll.

  Vård- och omsorgsnämnden har tidigare i våras beslutat om att ta fram underlag till ett investeringsbeslut. Ombyggnaden är planerad i etapper då entreprenaden kommer att genomföras med pågående verksamhet och ett etappvis ibruktagande.

  Etapp1 omfattar en ombyggnad av omklädningsrum, RWC och samlokalisering av tvättfunktioner. I etappen ingår även iordningställande av parkeringsplatser och schaktarbeten för laddstolpar.

  Etapp 2 omfattar en ombyggnad av lägenheter till kontor och mötesrum i avdelningen Trädgården.

  Etapp 3 omfattar övriga ytor där bland annat ett terapibad görs om till mötesrum och andra delar byggs om för att skapa mer ändamålsenliga personalutrymmen.

  Furulunds dagcentral är belägen vid två adresser, Tingsvägen 2 och Grenvägen 6 i stadsdelen Furulund i Partille kommun.

  Projektet är ute för anbudsräkning och anbudsinlämning är senast: 2024-01-25

 • En vecka mot våld i nära relationer

  Denna vecka infaller Orange week som sätter fokus på arbetet mot våld i nära relationer. I Partille är det ett kommungemensamt uppdrag att skapa en trygg och säker kommun fri från våld och förtryck. Kommunens nämnder och förvaltningar ska inom ramen för sina uppdrag arbeta med frågan. Inom Partillebo arbetar vi med projektet Våga bry dig, där vi tillsammans med andra kommunala verksamheter samarbetar, för att förebygga våld i nära relationer och minska äldres ensamhet.

  Anställda på Partillebo kommer i kontakt med personer som är drabbade och vi har genom vår relation till hyresgästerna en roll och ett förtroende som kan bidra till skillnad. Dels genom att vi får information från hyresgäster som uttrycker oro för sina grannar, dels genom våra egna kontakter med hyresgäster som kan befinna sig i en utsatt situation.

  Vi vill därför ge ett mandat till dig som hyresgäst och uppmana dig att våga bry dig, våga agera om du ser att någon far illa och samtidigt betona vikten av att vi på Partillebo vågar bry oss. Våra områdeskontor och vår områdespersonal är din närmaste länk, använd oss om du tror att någon far illa. Det är att Våga bry sig!

  Läs mer på: https://www.partille.se/nyheter/2023/november/orange-week-2023/

 • Partillebo stödjer Partille Ridklubb

  Ett 2-årigt samarbetsavtal har tecknats mellan Partillebo och Partille Ridklubb, där Partillebo stödjer klubben i dess arbete som Hållbar förening och klubben åtar sig att aktivt arbeta vidare med att vara en Hållbar förening.

  - Partille Ridklubb gör ett gott arbete genom att aktivt arbeta med att skapa trygga och hälsosamma miljöer samt skapa möjlighet till extra stöd för föreningens barn och ungdomar, säger Mats Nilsson VD Partillebo.

  - Fantastiskt roligt att Partillebo uppmärksammat klubbens aktiva arbete för att bli ännu bättre! Samarbetsavtalet bidrar till en starkare ekonomi för klubben, sporrar oss och ger oss bättre förutsättningar att vara en klubb och plats att trivas och utvecklas på, säger Malin Wallander ordförande Partille Ridklubb.

 • Vågkanten blir det!

  Namntävlingen är avgjord, vår fastighet Åkanten 3 är döpt till Vågkanten.

  Tack till alla som skickade in kreativa och roliga förslag!

  Vinnande förslag skickades in av Shano Westerlund, som kommer att få två biobiljetter, grattis!

 • Nytt från Furulund

  Tillsammans med våra samarbetspartners i Furulund har vi i Partillebo sponsrat en skatebordramp som invigdes 9 november.

  Furulund skateramp1.jpeg

  Ett antal skatare fanns på plats för att testa den nya anläggningen och Svenska Kyrkan i Furulund bjöd på pannkakor.

  Furulund skateramp2.jpeg

  Vi hoppas att rampen blir till glädje för alla som vill testa skate-förmågan!

  Furulund skateramp3.jpeg

 • Nu har vi börjat uthyrningen av vårt nya hus i centrum

  Nu har vi startat uthyrningen av lägenheterna vid Åkanten i centrala Partille.

  Vågkanten framsida.JPG

  Gå på virtuell rundvandring och titta på lägenhetstyperna via länken

  https://storage.net-fs.com/hosting/3935953/36/

  Vill du anmäla ditt intresse, gå in här på hemsidan under Mina sidor https://uportal.partillebo.se/logga-in/ och logga in på ditt konto eller skapa ett konto, så är du redo för en intresseanmälan.

 • Gott resultat av vårt samarbete med Städa Sverige!

  Som vi har berättat så stöttar vi i Partillebo Städa Sveriges aktiviteter i Partille. Årets städning, där ungdomar från Partilles föreningar gav sig ut för att plocka skräp, gick utmärkt och här presenteras resultatet.

 • Gårdsträff i Finngösa

  I vårt arbete att möta våra hyresgäster i olika frågor, hölls en gårdsträff i Finngösa härom veckan. Det blev en lyckad träff med många glada hyresgäster på plats i vårt nalletält. Syftet med träffen var att fånga in synpunkter och uppmärksamma våra hyresgäster på vår kundenkät, som går att besvara till och med den 6 november. Härligt med alla synpunkter vi fick in under mötet! Vi har verkligen engagerade hyresgäster som är måna om sitt bostadsområde.

  Det bjöds på saft, kakor, bullar och kaffe som avnjöts i förhållandevis bra väder. Nu hoppas vi att så många som möjligt besvarar enkäten och ser fram emot att ta del av resultatet!

 • Ett hållbart och sött samarbete!

  Årets skörd av vår närproducerade honung, (från vår terrass), har anlänt till kontoret! 200 små fina burkar har våra flitiga bi-vänner fått ihop denna sommar.

  Visst känns det gott i hjärtat när man ser klippet!

  IMG_0251.MOV (MOV-fil, 10,4 MB)

  I gott samarbete med @Stadskupan

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 Nästa