Nycklar

Partillebo har ett unikt säkerhetslåssystem för att du som hyresgäst ska känna dig trygg och veta att extranycklar inte finns i omlopp.

In- och avflyttning

Avflyttande hyresgäst ska lämna sina nycklar på områdeskontoret senast kl 12 den första vardagen i månaden. Önskar ni lämna in nycklarna vid ett tidigare datum kontakta då Partillebo via uthyrningen@partillebo.se för att avtala tid och plats.

På inflyttningsdagen ( första vardagen i månaden ) efter klockan 12 har man rätt att hämta ut sina nycklar på respektive områdeskontor. Kommer man överens med inflyttande hyresgäst om tidigare tillträde måste man meddela Partillebo detta via uthyrningen@partillebo.se .

Viktigt är att alla nycklar måste lämnas in till Partillebo för kvittering.

Om du inte hämtar själv måste den som ersätter dig ha en fullmakt. Den hittar du till höger på denna sida. När du hämtar nycklarna, ta med dig:

  • Legitimation
  • Eventuell fullmakt

Kostnader
Skulle någon nyckel till lägenheten saknas byter Partillebo cylinder på hyresgästens bekostnad. Saknas andra nycklar där cylinderbyte inte krävs tas en avgift ut för den saknade nyckeln.

Om du behöver en extranyckel eller om du har blivit av med en nyckel så kontaktar du Partillebo här

Du får själv stå för kostnaden av extrabeställd nyckel eller eventuellt cylinderbyte. Vid avbruten eller demolerad nyckel, tänk på att spara denna och lämna in den till oss då detta kan förhindra ett cylinderbyte.

Vid eventuell förlust av cykel- , moped- eller barnvagsrumsnyckel debiteras 550 kr i skadestånd.

Bomnycklar kan du låna i 10 dagar på ditt områdeskontor eller på vårt huvudkontor mot en depositionsavgift på 500 kronor. På områdeskontoret betalas depositionen med kort och på vårt huvudkontor betalas den med kontanter.