Boendeutvecklare till Partillebo

Partillebo behöver nu utöka sitt team och letar efter dig som uppskattar att arbetet i sig gör stor skillnad för många människor. Uppdraget kommer genomsyras av Partillebos devis "För dig och din granne". Sök tjänsten om du vill vara med och bidra till ökad livskvalitet för Partillebos hyresgäster!

Hur kommer en arbetsdag att se ut?

Rollen som Boendeutvecklare för våra bostadsområden innebär att tillsammans med förvaltningsorganisationen utveckla förutsättningar för gynnsamma kontakter grannar emellan - allt från nya delningstjänster till att fånga upp konflikter mellan hyresgästerna.

Vardagen kan bli lättare och trevligare med lagom grannskapande och bidra till ökad livskvalitet för våra hyresgäster. Det kan också vara ett sätt att råda bot på omfattande samhällsproblem, t ex den ofrivilliga ensamheten, missbruk och kriminalitet. Tjänsten kommer organisatoriskt vara placerad på Hyresavdelningen på vårt huvudkontor i centrala Partille.

En stor del av arbetsdagen kommer du att tillbringa där grannarna finns, d v s i våra bostadsområden. Vi har fyra områdeskontor, de finns i Partille Centrum, Björndammen, Sävedalen och Öjersjö.

På Hyresavdelningen, på vårt huvudkontor finns vår hyresrättsexpertis. Där bli du områdeschefernas förlängda arm i hyresrättsliga ärenden.

Du kommer arbeta nära Partille kommuns boendeteam, som hanterar frågor kring missbruk och psykisk ohälsa. Du kommer också medverka i kvartalsmöten med polis och väktare.

Vi tror att du kommer ha ett nära samarbete med ideella föreningar i Partille. Inom det sociala hållbarhetsarbetet finns möjlighet att medverka till lokal utveckling.

Vem är du?

Du har en beteendevetenskaplig utbildning inom socialt arbete eller likvärdig arbetserfarenhet. Du är van vid olika systemstöd för dokumentation och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har ett analytiskt förhållningssätt och är van att arbeta strategiskt.

Som person är du skicklig i att påverka din omgivning till positiv förändring och är enkel att ha och göra med. Grannarna ska uppleva att du gör skillnad för dem eftersom ditt arbete är vardagsnära. Du har förmågan att vara tydlig i din information, både muntligt och i skrift. Det är viktigt att du kan hantera konfliktsituationer mellan människor.

För att lyckas i tjänsten krävs att du gillar att möta människor och kan tolka deras behov, är full av empati, är positiv och tålmodig och är en lagspelare som vill göra det där lilla extra.

Vad kan Partillebo erbjuda dig?

Tjänsten är en anställning hos Partillebo på heltid. Arbetstiderna är kontorstid och tilltänkt start är årsskiftet 2021/2022.

Partillebo har kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Företaget sitter i trivsamma lokaler på Kyrktorget 51 i centrala Partille.

Om Företaget

Partillebo är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 4000 lägenheter och ca 250 000 m2 lokaler, samt verkar som samhällsbyggare i Partille kommun. Bolaget har ca 80 st. anställda.
Läs mer på www.partillebo.se

Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Partillebo med Jefferson Wells. Du söker tjänsten direkt på jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du kan även gå in direkt via denna länk:

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/c1be314e-053b-428c-81f9-025a6b93daf9/boendeutvecklare-till-partillebo

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Välkommen med din ansökan!