Vågkanten

Bilder

Karta

Uthyrningen av Vågkanten har nu startat. Huset består av 58 st lägenheter och alla är 1 rum och kök på 35 kvm. Huset har en gemensam terrass och loftgång i söderläge, inga balkonger.

Följ med på en rundtur i vår fina fastighet!

Du kan snart få bo i ett lekfullt hus som svävar över parken, med grönska omkring dig, vid Säveåns vatten och mitt i centrala Partille. Den vågformade byggnadens siluett har hämtat sin karaktär från den vindlande Säveån och de kringliggande bergen.

Vårt vågformade hus i 7 våningar kommer att bestå av 58 lägenheter, utformade i tre olika variationer. Alla är enrummare med kök och badrum, med en yta på 35 kvm och med en hyra på ca 6500 kr/mån.

IMD – Individuell Mätning och Debitering sker vid förbrukning av varmvatten, kallvatten och el. Debitering sker för faktisk förbrukning.

Lägenheterna är genomgående med ingång från en bred loftgång i söder och utsikt mot bergen i norr. Byggnaden har entréer från både gatan i söder och parken i norr. Parkeringsplatser och cykelparkering finns i intilliggande varmgarage i fastigheten Åkanten 2, på Gamla Kronvägen 68 A-C.

För att uppleva hur det skulle kunna vara att bo i en av våra lägenheter, klicka på nedan länk:

Virtuell rundvandring Vågkanten

Lägenheterna har miljövänliga material med hög standard såsom helkaklade badrum och enhetliga laminatklädda golv. En gemensam takterrass med kvällssol och utsikt över grönskan och vattnet förgyller under den varma årstiden och ett anslutande uterum skyddar tidig vår och förlänger hösten.

Öppna nedan dokument så kan ni se de inredningsval vi gjort:

Moodboard.pdf (PDF-dokument, 1,5 MB)

Fasaden mot norr är silvergrå med en yta som återspegla ljuset i dalen på dagen och förstärker husets form. På kvällen ger ljussättningen byggnaden en svävande, sval karaktär. Mot söder är byggnaden omfamnande och färgskalan varmare.

Du har några få minuters promenad till pendeltåg och buss och når Göteborgs central på 10 minuter. All tänkbar närservice såsom livsmedelsbutiker, bank, apotek, köpcentret Allum med ett 30-tal butiker, Kulturum med bibliotek, gym och rekreation, restauranger och caféer, finns i din direkta närhet.

Ett boende utöver det vanliga i design och utformning för dig som söker en livsstil i det mindre formatet med stora värden. Är du student, ett ungt par som delar hyran, vuxen med rikt liv utanför hemmet, särbos som vill bo nära men var för sig, eller inflyttad för jobb i närområdet? Varmt välkommen!

Inflyttning beräknas till oktober 2024.

Kort om Vågkanten

Byggstart: 2022
Område: Partille centrum
Antal lägenheter: 58
Storlek: 1 rum och kök
Hyra: 6 432-6 571 kr
Status: Uthyrning pågår