Marknadschef Partille Energi

Sedan årsskiftet ägs Partille Energi av Partillebo ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 800 bostäder och ca 220 000 kvm lokaler i Partille kommun. Partille Energi bedriver fjärrvärme-verksamhet för ca 2500 kunder och via dotterbolaget Partille Energi Nät bedrivs elnätsverksamhet för ca 15 000 kunder. Det pågår ett intensivt arbete med att flytta verksamheten från tidigare delägaren Göteborg Energi till Partillebo och nya driftspartnern Lerum Energi. Lerum Energi kommer på uppdrag av Partillebo att ansvara för bl.a. drift, teknik och ekonomi. Partillebo koncernen ägs till 100 % av Partille kommun.

Som Marknadschef för energibolagen kommer du att ansvara för varumärke, marknadsföring och kundservice. Du kommer att relansera varumärket Partille Energi och bygga upp en marknads-funktion inkl. kundservice. Utöver denna roll, kommer kundservice att bestå av tre personer (samt en inhyrd konsult under uppbyggnadsfasen). Du rapporterar till vVD i Partille Energi. Tanken är att marknadsfunktionen även ska omfatta det strategiska marknadsföringsansvaret för hela Partillebo och att du skall ingå i ledningsgruppen för Partillebokoncernen inom en snar framtid.

Genom ditt ledarskap skapar du en marknadsgrupp som brinner för att göra kunderna riktigt nöjda och lojala. Du ansvarar för hemsidan, olika kommunikationskanaler och relevanta sociala medier som tilltalar kunderna och förmedlar en känsla av trygghet och gemenskap. Marknads-funktionen kommer att vara navet där kunderna har sin naturliga kontaktpunkt och kundservice kommer att ha kontakt med kunder för både elnät och fjärrvärme och på sikt även elhandel.

Du är en erfaren ledare som brinner för att utveckla, motivera och coacha medarbetarna. Du är extrovert, drivande, förtroendeingivande och besitter goda organisatoriska färdigheter. Du är van att arbeta i en föränderlig miljö och vill vara med och påverka samt skapa något nytt. Dessutom är det viktigt att du är en duktig kommunikatör, eftersom du kommer att interagera med både interna och externa kontakter.

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, sälj- och/eller marknadsinriktning eller liknande och har minst 3 års dokumenterad erfarenhet i liknande roll med personalansvar och erfarenhet av rekrytering. Du har byggt upp och/eller utvecklat en kundservicefunktion och arbetat med marknadsföring, marknadsplaner, sociala medier, hemsidor, kampanjer, månadsbrev, kund/leverantörskommunikation mm.

Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev via www.maquire.sesenast den söndagen den 6 januari. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Ågren, 0735 19 40 50, daniel.agren@maquire.se eller Åse Torbjär Granath, 0763 38 87 97.