Kundservicemedarbetare till Partille Energi

Vill du vara med och starta upp en ny kundserviceavdelning?

Om tjänsten
Partille Energi håller just nu på att bygga upp sin egen marknadsfunktion bestående av fyra kundservicemedarbetare samt en marknadschef.

Marknads-funktionen kommer att vara navet där kunderna har sin naturliga kontaktpunkt och kundservice kommer att ha kontakt med kunder för både elnät och fjärrvärme och på sikt även elhandel.

Inom funktionen arbetar vi med alla delar som en marknadsfunktion hanterar. Arbetsområden som finns inom funktionen är t.ex. försäljning, avtalshantering, prisfrågor, anläggningar, förbrukning, fakturor, kundträffar, event, hemsida, sociala medier m.m.

Vem är du?
Du är van att arbeta i en föränderlig miljö och vill vara med och påverka samt skapa något nytt. Dessutom är det viktigt att du är en duktig kommunikatör, eftersom du i stor utsträckning kommer att kommunicera med både kunder, samarbetspartners och kollegor.

Du har säljfokus, viljan och drivet att arbeta mot egna och gemensamt uppsatta mål för att bidra till utveckling av verksamheten och att vårda goda kundrelationer. Du är positiv, noggrann och har ett stort engagemang för att vilja kommunicera med våra kunder och med fokus på att lösa kundens ärende i första kontakten.

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en gymnasial utbildning och dokumenterad erfarenhet från en likande roll gärna inom samma bransch. Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift i såväl svenska som engelska då det krävs för de dagliga arbetsuppgifterna.

Vad vi erbjuder
Tjänsten är tillsvidareanställning hos Partillebo på 100%. Tillträde efter överenskommelse. Företaget sitter i fräscha lokaler på Kyrkotorget i Partille, mitt emot Allum. tillsammans med 35 engagerade kollegor.

Arbetstiderna är vardagar på kontorstid och det finns kollektivavtal.

Om Företaget
Sedan december 2017 ägs Partille Energi av Partillebo ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 800 bostäder och ca 220 000 kvm lokaler i Partille kommun. Partille Energi bedriver fjärrvärme-verksamhet för ca 2500 kunder och via dotterbolaget Partille Energi Nät bedrivs elnätsverksamhet för ca 15 000 kunder. Det pågår ett intensivt arbete med att flytta verksamheten från tidigare delägaren Göteborg Energi till Partillebo och nya driftspartnern Lerum Energi. Lerum Energi kommer på uppdrag av Partille Energi att ansvara för bl.a. drift, och teknik. Partillebo koncernen ägs till 100 % av Partille kommun. För mer info: www.partillebo.se

Hur söker jag jobbet?
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via manpower.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@manpower.se

Välkommen med din ansökan!