Junior Projektledare

Det händer mycket inom Partille kommun och Partillebo, man är under stark tillväxt. Det innebär en intensiv framtid, där flera stora intressanta projekt är under uppstart.

Vi behöver nu förstärka vår projektavdelning med en junior projektledare. Projekten som du kommer att arbeta med spänner över en bredd från bostäder, kontor, skolor, fastigheter för vård & omsorg till idrottshallar. Partillebo erbjuder dig en trevlig arbetsplats som har satsat på sin verksamhet under en lång tid. Det har resulterat i nöjda kunder och ett företag där medarbetare trivs och utvecklas.

Arbetsuppgifter
Projekten utvecklas och drivs alltid ur ett affärsmässigt perspektiv men har samtidigt fokus på samhällsnytta. Vi har en långsiktighet med allt vi gör och bygger för att förvalta på lång sikt. Du kommer att arbeta tillsammans med duktiga kollegor inom både drift och förvaltning som alla har lång erfarenhet inom fastighetsprojekt.

  • Leda och driva projekt i olika skeden från idé till färdigställande
  • I större projekt kommer du att arbeta som biträdande projektledare till en mer erfaren kollega
  • Ansvara för ekonomi och tidsplan
  • Vara avdelningens resurs i hållbarhetsfrågor

Din Profil
Du har några års erfarenhet av husbyggnadsprojekt. Att axla ett ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt att se helheten i projekten.

  • Civil- eller högskoleingenjör med inriktning byggnadsteknik eller likvärdig
  • God förståelse för kalkyler och ekonomisk uppföljning av projekten
  • Kunskap om LOU är meriterande

Som person värdesätter du etik och moral, är prestigelös, noggrann och initiativkraftig. Du är kommunikativ, jobbar gärna i team och har förmågan att se hela affären. Skapar motivation och engagemang för ett gott samarbete både internt och externt.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Nicole Diener 0735-25 86 86 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan!