Hyresadministratör till Partillebo

Partillebo söker nu dig som är en fena på administration och som vill ge kunden den allra bästa servicen. Är du en person som trivs med många kontaktytor, är social, positiv och har förmåga att kommunicera med andra? Sök jobbet som Hyresadministratör till Partillebo i dag!

Hur kommer en arbetsdag att se ut?

Du kommer att arbeta på Hyresavdelningen och ingå i en arbetsgrupp på tio personer. Tjänsten består av tre delar; ekonomi, ansvar för delar av fastighetssystemet (affärssystemet) och hyresjuridik.

Ekonomidelen består till största delen av avisering och debitering av hyror, hantering av inbetalningar, arbete med kundreskontran, kravhantering, m m.
Den andra delen som avser fastighetssystemet innebär att du arbetar nära vår systemansvarige för fastighetssystemet. Den tredje delen hyresjuridik innebär administrativt stöd åt vår hyresjurist.

Eftersom vi arbetar med kvalitetsutveckling kommer du att delta i vårt processarbete inom bolaget. För rätt person finns även möjlighet att vara processledare.

Vem är du?

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/administration eller likvärdig arbetserfarenhet. Har du erfarenhet inom fastighetsbranschen är det en fördel men vi ser lika gärna sökande från andra administrativa områden. Du är snabblärd och intresserad av olika IT-system. Vi arbetar i fastighetssystemet Xpand och erfarenhet från det är meriterande, men ej ett krav.

Som person är du mycket noggrann och lojal mot både kunder och medarbetare. Du är positiv och har en god förmåga att kommunicera med andra. Du har integritet med stort ansvarstagande. Vi är ett starkt team som samarbetar bra och tror på gemensam framgång. För att trivas i rollen hos oss har du lätt för att visa engagemang och empati. Du är social och trivs med att ha många kontaktytor.

Vad kan Partillebo erbjuda dig?

Tjänsten är en anställning hos Partillebo på heltid. Arbetstiderna är kontorstid med flex. Start enlig överenskommelse.

Partillebo har kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Företaget sitter i trivsamma lokaler på Kyrktorget 51 i centrala Partille.

Om Partillebo

Partillebo är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 4 000 lägenheter och ca 230 000 m2 lokalyta i Partille kommun. Kommunen befinner sig i stor expansion.

Kvalitet och delaktighet är några av nyckelorden i verksamheten. Det är även ett bolag med korta beslutsvägar. Bolaget har ca 80 st. anställda.
Läs mer på www.partillebo.se

Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Partillebo med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att klicka på här. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Välkommen med din ansökan!