Hossaberget är det nya bostadsområdet väster om Hytterkullen utmed Nya Öjersjövägen.

Öjersjö fortsätter att växa. Nu ska det nya bostadsområdet Hossaberget med ca 240 bostäder utvecklas, varav Partillebo bygger 76 st hyresrätter.

Här kommer en tät småskalig bebyggelse både med hyresrätter, bostadsrätter, radhus och friliggande villor att byggas de närmaste åren. Visionen är att du ska kunna bo här i alla livets skeden.

Den gemensamma nämnaren för alla hus kommer att vara smakfull arkitektur som förenas med fin natur och närhet till kollektivtrafiken, som tar dig lika snabbt till Partille centrum som till Korsvägen i Göteborg.

Området kommer att byggas i 2 etapper och etapp 1 beräknas att kunna påbörjas i början av 2017 med planerad inflyttning hösten 2018.

Lägenheterna

76 nya lägenheter fördelade enligt följande: 5 flerbostadshus med 12 lägenheter i varje hus, 1 radhus med 8 lägenheter och 8 friliggande villalägenheter. Lägenheterna är ljusa med tvättmaskin och torktumlare som standard samt möjlighet med parkering i anslutning till husen.

Närområde

De olika gårdarna som byggs kommer att ha olika form och sammanhang. Varje plats får sin egen karaktär stärkt av vilka arter av träd, buskar, vårlökar, sommar eller höstblommor som växer där.

Området

Öjersjö ligger väldigt naturskönt med närhet till både Stora Kåsjön och Delsjöområdets naturreservat och många trevliga utflycktsmål i området.

I Öjersjö centrum finns servicebutik, pizzeria, frisör och barnavårdscentral. Större affärscentrum finns i Partille centrum med Allum samt i Mölnlycke. Från busshållplatsen tar det ca 10 min till Partille centrum och ca 15 min till Korsvägen i Göteborg.

I Öjersjö finns flera skolor och förskolor.

Fakta Hossaberget:
  • Antal huskroppar: 14 st
  • Antal lägenheter: 76 st
  • Lägenhetsstorlekar : 1 - 5 ROK, 40 - 110 kvm
  • Antal våningar: 1 - 4
  • Hiss: Ja
  • Balkong/uteplats: Alla lägenheter har balkong eller uteplats
  • Parkering: P-platser samt carport med eller utan motorvärmare
  • Området blir helt rökfritt

Intresseanmälan

Vi har nu stängt ner möjligenheten att skicka in en intresseanmälan till detta projekt då vi mottagit väldigt många ansökningar.

Till er som har skickat in en intresseanmälan kommer vi efter sommaren skicka ut mer utförlig information med bl a inflyttningsdatum, hyror och planlösningar så att ni ska kunna komma in med ett mer specifikt önskemål på lägenhet. Erbjudandet av lägenheterna kommer sen att ske i turordning efter hur intresseanmälningarna skickats in.

Då vi gått igenom alla och om vi då eventuellt har outhyrda lägenheter kommer dessa att läggas upp som vanligt på hemsidan under lediga lägenheter.

Länk till lnloggning: